Mio lansează MiVue C380 Dual, o cameră video auto ce oferă extra siguranţă

0
1320

Mio, brand cunoscut pentru GPS-urile auto în ultimul deceniu a intrat de ceva vreme şi pe piaţa camerelor video auto. Ca atare îi vedem lansând şi noua cameră MiVue C380 Dual, care filmează Full HD la 30 de cadre pe secundă şi are rolul de a creşte siguranţa la volan.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noua cameră are un senzor optic produs de Sony şi oferă imagini de calitate, în condiţii de luminozitate scăzută. Mio Technology este lider de piaţă în România în segmentul GPS şi face parte din compania MiTAC International Corp. Noua cameră Mio poate înregistra în Full HD evenimentele petrecute în faţa, dar şi în spatele unui vehicul, pentru extra siguranţă. În caz de accident sau dacă sunteţi martori la un incident e utilă filmarea.

Pe lângă acea cameră frontală, Mio MiVue C380 Dual include şi camera video Mio MiVue A30, care se montează pe lunetă şi oferă captură la un unghi de 140 de grade. Poate surprinde numerele de înmatriculare destul de uşor. Obiectivul cu diafragmă F/1.8 reprezintă un avantaj aici, prinzând mai multă lumină decât multe alte produse de gen. Fişierele asociate capturilor video ocupă mai puţin spaţiu de stocare, bazându-se pe tehnologia H.264.

Camera frontală aduce şi un eran de 2 inci şi înregistrează la 30 de cadre pe secundă la calitate 1080p. Dacă se petrece o schimbare bruscă de direcţie din cauza unei coliziuni, camera va înregistra automat evenimentele petrecute, iar fişierele rezultate nu pot fi suprascrise. Camera este disponibilă în România la preţul de 869 lei.