Bang & Olufsen anunţă căştile Beoplay E8 2.0, cu carcasă pentru încărcare wireless

0
718

Bang & Olufsen a anunţat astăzi noile căşti Beoplay E8 2.0, care vin cu o carcasă specială pentru încărcare wireless. Accesoriul a fost calibrat de inginerii de sunet de la Bang & Olufsen, pentru a oferi un sunet plin şi amplu.

Publicitate

Căştile Beoplay E8 2.0 sosesc la pachet cu o carcasă premium, acoperită cu piele. Ele cresc autonomia căştilor, care mai aduc şi 5 tipuri de dopuri pentru căşti şi cablu de încărcare USB Type-C. Produsul este disponibil pe nuanţele Black, Indigo Blue, Natural şi Limestone. Căştile pot prelua apeluri şi suportă şi comenzi vocale.

Beoplay E8 oferă până la 16 ore de autonomie, pe baza carcasei speciale care oferă 3 încărcări complete. Accesoriul are un LED frontal, care indică nivelul de încărcare. Accesoriul de încărcare va fi pus în vânzare separat şi este compatibil şi cu alte căşti ale brandului. Fiecare cască de generaţie nouă integrează un speaker dinamic de 5.7 mm, un mic transductor electromagnetic cu tehnologie NFMI (Near Field Magnetic Induction).

Căştile se conectează via Bluetooth la terminalele cu iOS sau Android. Preţul recomandat este de 1699 lei, iar căştile se vor găsi pe site-ul Bang & Olufsen şi la partenerii din România, precum iSTYLE sau eMAG.ro, începând cu săptămâna viitoare.

O cască individuală costă 629 lei.