Avem primele specificații detliate pentru Samsung Galaxy S IV

0
689

Cum este de așteptat, veștile despre Samsung Galaxy S IV vor continua să fie principala atracție, în special în condițiile în care foarte mulți fani ai sistemului de operare Android și cei care aleg pentru prima oară să treacă la un smartphone, vor alege noul terminal de la Samsung ca prima opțiune, sigur, în funcție și de buget.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Avem primele specificații detliate pentru Samsung Galaxy S IV

Cum știm deja, noul model pilot al celor de la Samsung va fi lansat pe data de 14 martie, cu ocazia evenimentului Mobile Unpacked și după ce am urmărit și un prim teaser în acest sens, rămâne să aflăm ce poate oferi smartphone-ul în ce privește specificațiile. La acest capitol, cel puțin conform celor de la sammobile, terminalul nu lasă de dorit.

Sammobile a adunat unele informații în ceea ce privește ce am putea găsi în interiorul următorului dispozitiv Galaxy S. Așa cum am bănuit, smartphone-ul va fi bazat pe noul procesor Exynos Octa 5410, tactat la 1,8 GHz, care oferă performanțe extreme. PowerVR SGX GPU-544MP ar trebui ruleze cele mai recente titluri grafice fără probleme pe acest dispozitiv și cei 2GB de memorie RAM sunt o fericire pentru multitasking. Punctul culminant însă este panoul frontal de 4.99-inch Full HD (1920 × 1080) și Camera de 13 megapixeli pe partea din spate. În ceea ce privește software-ul, ne putem aștepta la Android 4.2 care urmează să fie furnizat încă de la livrare. Să sperăm că toate acestea sunt corecte.