Pentru Nexus 5 Google nu va adopta încă ecranele 1080p ci se va concentra pe tehnologia foto (Zvon)

0
508

Terminalul Nexus 4 fabricat de LG este la câteva luni de la debutul pe piață, nu unul fără incidente și deja se vorbește despre planurile Google cu privire la următorul model. Producătorul poate fi cooptat de Google pentru a fabrica un ceas inteligent, sau poate chiar un Google Glass Phone, așa cum v-am relatat.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Pentru Nexus 5 Google nu va adopta încă ecranele 1080p ci se va concentra pe tehnologia foto (Zvon)

Este de așteptat ca cei de la Google să se concentreze pe câteva caracteristici cheie cu viitorul lor terminal din gama Nexus, așa cum au făcut și în trecut. Este încă o opinie împărtășită de majoritatea, referitor la publicul exclusivist căruia gama Nexus i se adresează și se vrea ca acest aspect să se schimbe pe viitor, cu noile produse. Trebuie avut în vedere și aspectul pe care Google pune foarte mult accentul, anume accesibilitatea în ce privește prețul terminalului și disponibilitatea în diverse zone.

Cu terminalul Nexus 5 se poate să beneficiem de un modul foto / video de top, poate chiar fabricat de Nikon, cum afirmă zvonurile recente și care oferă rezoluția mai puțin convențională de 9 MP – CCD. terminalul se pare că va dispune de un ecran de dimensiuni puțin mai mici față de modelul actual, anume 5.4-inch față de 4.7-inch și de rezoluție 720p. Configurația hardware poate fi bazată pe arhitectura Snapdragon 600 – quad-core la 1.5 Ghz, iar bateria va beneficia de un upgrade pentru a ajunge la 2800 mAh. Câte dintre aceste aspecte sunt adevărate, rămâne de văzut.