Huawei EDGE, un nou telefon ultrasubțire, cu grosime de 6.3 mm; Iată-l în faza de prototip!

0
636

După ce ieri vedeam un super telefon Oppo, cu grosime de doar 6.1 mm, iată că nici Huawei nu sta degeaba şi da replica tot cu un handset anorexic. De această dată e vorba despre un prototip numit Huawei Edge, care măsoară doar 6.3 mm în grosime.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

HUAWEI-EDGE-01

Prima mea impresie legată de acest model atunci când i-am văzut spatele este că el seamănă tare mult cu Lenovo K900, acel telefon cu procesor Intel dual core despre care se vorbeşte atât de mult. De ce am reţinut modelul Lenovo? Pentru că acesta era unul dintre cele mai arătoase terminale de la MWC 2013 şi pentru că spatele său aducea doar puţin cu noul ASUS PadFone Infinity.

Avem parte aici de o carcasă metalică, trend pe care se merge în 2013, de vreme ce până şi Nokia va renunţa la policarbonat în favoarea metalului pentru viitorul flagship, dacă ne luăm după zvonuri. Revenind la Huawei Edge, aflăm că acest model va sosi cu un display de 4.9 inch, cu rezoluţie Full HD, procesor quad core, 2 GB RAM şi camera de 13 megapixeli. Vom avea la bord şi o baterie de 2600 mAh, iar handsetul va fi disponibil în variante de 16 şi 32 GB.

Aparent acest terminal urmează să sosească pe piaţa în a doua jumătate a acestui an.