Suportul pentru terminalele Windows Phone 8 va fi menținut în regim constant de Microsoft

0
435

Metoda Apple de a actualiza majoritatea terminalelor sale la cea mai recentă versiune a sistemului de operare și fără a necesita distribuirea actualizărilor în funcție de zonă și model, este una mai mult decât lăudabilă și până în prezent de neîntrecut. Astfel, așteptăm inițiative de acest fel și pentru alte platforme.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

wp

În trecut, a existat un zvon care afirmă detalii despre un presupus proiect al Google, de a unifica procedura de distribuire a actualizărilor, pentru cele mai multe dispozitive. Cum acest lucru este foarte dificil de realizat, se pare că o șansă mai bună în această direcție o au cei de la CyanogenMod. În fine, în ce privește sistemul de operare de la Microsoft pentru platforma mobilă, se pare că producătorul este foarte erios când vine vorba de lansarea noilor / viitoarelor versiuni ale Windows Phone 8.

Microsoft intenționează să ofere suport pentru terminalele care rulează cea mai recentă versiune a sistemului lor de operare, pentru mult timp de acum încolo. Deși suntem încă la stadiul de zvonuri, se pare că producătorul nu vrea să repete greșeala care a dus la abandonul platformei Windows 7.x și la mari pierderi în ce privește veniturile unor producători, cum ar fi Nokia. Totuși, sarcina Microsoft, deși mai simplă decât cea a celor de la Apple, deoarece majoritatea actualizărilor sunt de mărime relativ mică, tot poate fi îngreunată de producători și operatori, deși sperăm să nu fie cazul.