Asus propune cel mai nou GPU de la Nvidia – GeForce GTX Titan

0
455

În ce privește activitate Asus pe piața PC-urilor, este foarte bine cunoscut aspectul că producătorul lansează numai produse de top, atât în ceea ce privește tehnologia mobilă, unde ultrabooks sunt foarte căutate, cât și chiar periferice și componente interne. În colaborare cu Nvidia, Asus pregătește un alt produs de top.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

titan_open_angle-view

Cel mai nou GPU al celor de la Nvidia – GeForce GTX Titan, nu este de loc ieftin și costă cât un laptop mid-end în zilele nostre – 1000 de dolari. În aceste condiții, un sistem care integrează un astfel de chip grafic, nu poate fi denumit decât Supercomputer, având în vedere că este nevoie ca și celelalte componente să poată ține pasul cu această placă video.

De dimensiuni mari și răcită activ, produsul Nvidia funcționează cu standardul MS DirectX 11 și reușește să nu răpească mai mult de un port PCI. În ce privește configurația, GTX Titan oferă 6 GB memorie DDR5 și 2688 nuclee Nvidia CUDA. Chipul video este tactat la 837 de Mhz iar memoria la nu mai puțin de 6000 Mhz. Conectivitatea este completă cu HDMI, DVI și compatibilitate HDCP.