Au apărut deja spoilere pentru “Black Widow”, primul film Marvel din 2020

0
1362

Spoilerele sunt coşmarul fanilor adevăraţi ai unui film sau serii de filme, care chiar vor să fie surprinşi de poveste. Au stricat pe rând “Game of Thrones”, “Avengers” şi “Star Wars The Rise of Skywalker” în ultimul an. Acum au apărut deja spoilere şi pentru “Black Widow”, care debutează pe 1 mai 2020.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

E vorba despre povestea de origine a lui Black Widow, aka Natasha Romanoff, jucată de Scarlett Johansson. Cum personajul e rus la bază, vom vedea o bună parte din acţiune având loc în Rusia şi din ce am văzut în trailer apare şi sora sa, Yelena. Ca plasare în timp, evenimentele se petrec între “Civil War” şi “Infinity War”. Ceea ce vedem aici este o Natasha care nu mai e un personaj neapărat bun, ci ambiguu, ba chiar fugărit de autorităţi după ultimul “Captain America”.

Personal aş fi crezut că va fi un origin story din copilărie până azi, cu tot cu antrenamente speciale. Problema e că Scarlett are 35 de ani şi chiar dacă arată tânără, nu poţi să o propui ca personaj de 15-18 ani. Natasha a murit în “Avengers Endgame”, aşa cum probabil ştiţi deja, deci nu mai este un loc pentru ea în viitorul univers MCU. Posibil să apară o înlocuitoare pentru ea, o nouă Black Widow, Yelena Belova.

Cât despre spoilerele din titlu, le-am lăsat la final pentru a nu va strica surpriză. Ele au apărut pe 4chan şi le vedeţi mai jos:

SPOILERE:

Rachel Weisz o joacă pe Melina Vostokoff, şefa Red Room, care vrea să creeze noi Black Widows folosind fete tinere. Natasha este urmărită de toate guvernele din lume, iar Melina intra în posesia unui costum Iron Maiden tehnologizat. În film apare şi Mason, un fost iubit al Natashei, care are o putere ce îl ajută să imite orice mişcare a adversarului. El ar fi de fapt un villain, Taskmaster care îl omoară pe Red Guardian, tatăl Natashei.

Aproape o omoară şi pe Black Widow, care e salvată de Yelena. Vom vedea şi multe flashback-uri cu privire la antrenamentul Natashei şi cum a ajuns în SHIELD. La final de film se întâlneşte cu Captain American şi Falcon în Italia.