ASUS Strix GL12CX este un nou PC desktop de gaming, cu procesor Core i9 de generaţie a noua

0
1130

ASUS Republic of Gamers a anunţat în această săptămână un nou PC desktop de gaming, modelul Strix GL12CX. Terminalul vine cu atribute de top ale seriei ROG şi adoptă cele mai noi procesoare Intel Core i9, de generaţie a noua.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

La bord găsim un CPU Intel Core i9-9900K, 32 GB RAM, placă grafică GeForce RTX 20180 Ti 11 GB şi SSD de 512 GB PCIe 3.0 x4. Avem şi un sistem de răcire de top pentru procesoarele supratactate din fabrică şi răcire cu lichid pentru a susţine frecvenţe de 4.9 GHz pe toate nucleele şi firele de execuţie. ASUS integrează aici un sertar SSD hot swap, care e util pentru practicanţii de eSports. Acesta este ascuns în spatele panoului frontal cu prindere magnetică şi permite schimbară rapidă a profilurilor şi jocurilor fără a instala noi unităţi de stocare.

ASUS Strix GL12CX are şi un modul ASUS SDIMM2. care e inspirat de sloturile de memorie, doar că oferă conexiune M.2 pentru SSD-uri. Integrează şi radiatoare pentru fiecare SSD, pentru a permite o mai bună răcire a mediilor de stocare. Primim şi suport RAID şi unităţi duale NVMe, plus suport pentru memoria Intel Optane.

Modulul DIMM.2 oferă stocare flexibilă, iar GL12CX vine cu iluminare personalizată, compatibilă cu Aura Sync şi reacţionând la evenimentele din joc. Printre titlurile compatibile cu acest tip de iluminare se află şi noul Call of Duty: Black Ops 4. Nu stă rău nici la conectivitate, cu Bluetooth 5.0 porturi USB 3.1 şi 2.0, dar şi cititor de carduri 2 în 1. Avem şi WiFi 802.11 ac din clasa Gigabit.

Sistemul cântăreşte 11 kilograme, are sursa de 500/700 W şi vine în variante Core i7/Core i9. Costa în jur de 3299 dolari.