Laptopul de gaming Razer Blade 15 primeşte noi variante Base, Limited

0
1000

Razer a lansat un smartphone de gaming Razer Phone 2 în ultimele ore, dar şi un joystick de gaming, plus laptopuri noi de gaming. Mă rog, „laptopuri noi” e mult spus, ci mai degrabă versiuni upgradate ale modelelor Razer Blade 15. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Cel mai compact laptop de gaming de 15.6 inch de pe piaţă tocmai a primit doi frăţiori. Razer Blade 15 Base Model e destinat celor care au buget limitat, iar Razer Blade 15 Mercury White este pentru gamerii care vor o experienţă mai hardcore şi un finisaj deschis la culoare, alb chiar. Razer Blade 15 Base Model e de fapt un soi de downgrade, dacă ne uităm cu atenţie.

Renunţă la refresh rate-ul de 144 Hz, la răcirea pe bază de vapor şi la iluminarea Chroma. În schimb are o stocare hibrid SSD + HDD şi este puţin mai gros. În rest dotările sunt la fel, cu procesor Intel Core i7-8750H de generaţie a opta şi soluţie grafică NVIDIA GTX 1060 Max-Q. Blade 15 Base Model este disponibil de azi, la suma de 1599 dolari.

Blade 15 Mercury White Limited Edition are o abordare insolită pentru un laptop de gaming, venind cu porturi negre, finisaj alb şi un logo în formă de şarpe neiluminat. Preţul său este de 2199 dolari şi vom primi un număr limitat de unităţi în magazine. Are butoane iluminate RGB, carcasă cu prelucrare CNC, procesor Core i7 de generaţie a opta, plăci grafice GTX 1060 sau 1070 Max-Q, plus 16 GB RAM sau chiar mai mult.

Nu ar strica un ecran 4K, dar cred ca mă lăcomesc deja.