Razer nu a lansat doar un nou telefon de gaming în ultimele 24 de ore, ci şi accesorii de gaming pentru mobile. Razer este un gigant al perifericelor, deci ne aşteptam la o mutare de acest tip. Avem de-a face în acest caz cu Razer Raiju Mobile, un controller de gaming inspirat de cel pentru PS4.

Publicitate

E destinat terminalelor cu Android la bord şi este compatibil evident cu Razer Phone şi cu Razer Phone 2, dar şi cu orice alt handset cu Android şi conector USB Type-C. Trebuie doar să ruleze de la Android 6.0 Marshmallow în sus. Costă 149.99 dolari şi este destul de masiv, având o greutate de 306 grame. Are o nuanţă neagră, design elegant şi rolul de a amplifica experienţa de gaming.

Avem la bord butoane multifuncţionale şi care pot fi reconfigurate încât să ofere diferite funcţii în jocuri, de la MOBA-uri la shotere. Există şi un Hair Trigger Mode pentru cei care au nevoie de foc rapid în PUBG. Observaţi că avem şi trăgaciuri, atât de celebre în FPS-uri. O singură încărcare îi oferă 23 de ore de funcţionare accesoriului, iar un suport special pentru telefon oferă un unghi de înclinare până la 60 de grade, pentru extra flexibilitate.

Încă nu avem o dată de lansare, dar mă aştept ca Razer Raiju Mobile să ajungă în magazine până la final de an.