ASUS ROG Zephyrus, laptop de gaming ultrasubţire şi noi monitoare ASUS ROG îşi fac apariţia

1
825

ASUS ROG Zephyrus e cel mai nou laptop de gaming din gama ROG a companiei taiwaneze, care s-a îmbogăţit cu noi modele odată cu Computex 2017. Pe lângă acest laptop ultrasubţire au debutat şi noi monitoare ASUS ROG, iar detalii despre ele avem mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noul laptop de gaming măsoară doar 17.9 mm în grosime şi are o greutate de 2.24 kg. E destul de uşor pentru a fi transportat oriunde şi în ciuda corpului compact, vine cu dotări puternice. Configuraţiile sale includ un procesor Intel Core i7-7700HQ şi grafică NVIDIA GeForce GTX1080. Zephyrus suportă rezoluţie 4K pentru jocuri şi poate fi dotat cu 24 GB RAM. Acest laptop este bazat pe platforma specială NVIDIA Max-Q, care a debutat tot la Computex.

Stocarea e disponibilă în variante SSD NVMe, cu viteze de până la 3500 MB/s şi cu capacităţi de până la 1 TB. Zephyrus rulează Windows 10 Creators Update, care aduce funcţia Windows Game Mode. Procesorul şi acceleratorul grafic au câte un sistem de răcire dedicat. La bord avem şi un ecran de 15.6 inch cu G-Sync, oferind suport refresh rate de 120 Hz şi frame rate real de 120 FPS.

Au debutat şi alte produse de gaming la Computex din gama ROG şi vorbim aici despre ROG Scar Edition, laptop de gaming cu FPS ridicat, placă grafică NVIDIA GeForce GTX Seria 10 şi ROG Strix Hero Edition, portabil de gaming tematic pentru eroii MOBA. De asemenea am văzut şi monitoare de gaming noi, precum cel curbat ASUS ROG Swift PG35VQ, cu diagonală de 35 inch şi rezoluţie de 3440 x 1440 pixeli.

Suportă şi HDR şi are rata refresh de 200 Hz. A debutat şi monitorul de gaming PG27UQ HDR, cu rezoluţie 4K şi rata de refresh de 200 HZ.