ASUS postează un teaser pentru Computex 2017, promite ceva ultrasubţire

0
1110

Următorul mare show tech al anului este Computex 2017, care debutează luni, pe 29 mai. Toate numele mari sunt aşteptate acolo, în frunte cu ASUS, care a început deja teaserele. Ceea ce vedeţi mai jos a fost postat pe contul de Google+ al companiei cu motto-ul “Edge of Beyond”.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Pare să fie un terminal ultrasubţire, probabil din una din seriile Zen, eventual un ZenBook nou. Nu e exclus să vedem un rival pentru Microsoft Surface Pro sau HP Spectre X2 12. ASUS a fost compania care a dat ghiontul necesar tabletelor Android la urma urmei şi ar putea reveni în acea zonă cu un ZenPad sau un hibrid. Între timp tot la Computex sunt şanse să îl vedem pe ASUS ZenFone 4 Max, dacă nu chiar şi alte modele din gama ZenFone 4.

Teasere şi scăpări precedente indică şi sosirea unui laptop de gaming ROG cu procesor AMD Ryzen la interior. ASUS a postat un clip în care apare clar logo-ul Ryzen, indicând acest parteneriat. Rămâne de văzut ce fel de GPU va fi folosit şi din ce generaţie face parte. Ar putea fi chiar un APU care să ajungă şi pe alte tablete, cu arhitectura Vega a companiei la bază.

Sau dacă e un laptop mai masiv să fie un produs din generaţia Ryzen 5, eventual vreun Ryzen 9, dacă avem vreo maşinărie monolitică. Computex 2017 debutează luni şi aflăm mai multe atunci.