AOC AGON AG251FG este cel mai rapid monitor de gaming NVIDIA G-SYNC de pe piață; vine în România din august

0
1049

Pasionații de gaming ce dispun de un buget considerabil își pot pune banii deoparte pentru monitorul AOC AGON AG251FG ce tocmai a fost anunțat oficial. Acesta este cel mai rapid monitor de gaming NVIDIA G-SYNC de pe piață și aflăm că lansarea comercială pe plan local va avea loc în august la un preț recomandat de 2679 lei.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest produs vine echipat cu display TN Full-HD de 24.5 inch (format 16:9) ce oferă o rată de refresh de 240Hz și un modul incorporat NVIDIA G-SYNC prin care rata de refresh a ecranului se va sincroniza cu plăcile grafice GPU NVIDIA cu scopul de a elimina întreruperile și pentru a minimaliza fenomenul de stuttering și de input lag.

Timpul de răspuns este de 1ms și datorită tehnologiei NVIDIA ULBM se reduce la minimum atât distorsionarea imaginii, cât și reflexia pentru ca jucătorii să se poată bucura de imagini clare chiar și în situațiile cele mai rapide.

Avem parte de caracteristica premium AOC Ergo Dial Base pe acest monitor ce facilitatează ajustarea pe gradul de înclinare și ajustarea pe înălțime ce include o linie gradată. De asemenea, există aici și un suport retractabil pentru căști, iar pentru a preveni oboseala ochilor în timpul sesiunilor lungi de joc avem tehnologia AOC Flicker Free ce reduce fenomenul de flickering.

Nu în ultimul rând suntem informați că monitorul dispune și de tehnologia AOC Low Blue Light pentru reducerea luminii albastre și de opțiunea AOC Shadow Control ce permite jucătorilor să lumineze zonele extrem de întunecată fără a afecta restul ecranului.