Microsoft Surface Pro este anunțată oficial; tableta pune la bătaie procesoare Kaby Lake și promite o autonomie de 13.5 ore

1
737

Evenimentul Microsoft de astăzi ne-a adus și lansarea tabletei Microsoft Surface Pro, dispozitiv ce sosește pe piață drept succesor pentru modelul Surface Pro 4. Aflăm astfel faptul că se renunță la numerotarea produselor din această gamă și că primim cele mai noi procesoare Kaby Lake pe noua variantă.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Și design-ul este actualizat, Microsoft susținând că aceasta este cea mai ușoară tabletă Surface de pe piață având o greutate de 1.25 kg. Primim un display de 12.3 inch cu tehnologie PixelSense și rezoluție de 2256 x 1504 pixeli, un kickstand și suport pentru accesoriul Surface Dial.

Tableta pune la bătaie o baterie care pe hârtie promite o autonomie de 13.5 ore cu doar o singură încărcare și un pachet hardware cu 20% mai rapid decât predecesorul. Cei interesați pot alege configurații cu procesoare Kaby Lake Intel Core m sau Core i5 cu design fanless sau pentru varianta cu CPU Core i7 care oferă un ventilator pentru răcire.

Mai trebuie să știți că variantele disponibile oferă 4, 8 sau 16 GB memorie RAM și 128, 256 sau 512 GB de stocare flash. Există și un model cu suport 4G LTE ce va ajunge la un preț mai piperat pe piață. Dotările mai includ difuzoare Omnisonic cu suport Dolby Audio Premium, porturi USB 3.0 și interfață dock pentru atașarea de tastatură.

https://www.youtube.com/watch?v=TwWs2jIy4js

Prețul de pornire pentru noul Microsoft Surface Pro este de 799 dolari și acesta este asociat versiunii cu cele mai slabe dotări. Lansarea comercială are loc pe 15 iunie când tableta ajunge la vânzare în 26 țări din lume.