Nest lucrează la o cameră video de supraveghere 4K ce aduce funcții smart avansate

1
856

Compania NEST ce se află sub conducerea Google, ne pregătește câteva noutăți în materie de produse smart-home. Aflăm astăzi faptul că în curând va fi lansată oficial o cameră video de supraveghere 4K ce va dispune de o suită de funcții smart despre care aflați mai multe în rândurile următoare.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Deși camera are în componență denumirea 4K care ne duce din start cu gândul la filmarea Ultra HD, se pare că aceasta nu va fi capabilă de captură video 4K, urmând a folosi doar rezoluția 4K pentru a pune la dispoziția utilizatorilor funcții avansate de zoom.

Atunci când noua cameră Nest va detecta mișcare, aceasta va da zoom automat în regiunea cu pricina și calitatea video la zoom va rămâne 1080p – permițând astfel posesorului să descopere ce s-a întâmplat precis în acea zonă din casă. Aflăm că noua cameră va oferi port USB Type-C pentru alimentare și un inel din LED-uri ce indică statusul înregistrării video.

Design-ul va fi puțin similar cu cel oferit de Nest Outdoor și noul produs va fi destinat strict utilizării la interior. Prețul va trece de 300 dolari aparent.