Apple pregăteşte un iMac viu colorat pentru anul 2021, cu un design nou

0
3145

Se pare că Apple ar vrea să readucă în actualitate conceptul unui iMac colorat în 2021 şi să schimbe designul celebrului computer. În plus avem şi noutăţi legate de Mac Pro. Totul e dezvăluit de prolificul zvonac Jon Prosser şi avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

5 variante de nuanţe de iMac se văd în imaginea de mai sus, printre care şi roz, albastru, verde, negru şi alb/argintiu. Se discută de ceva vreme despre un design nou pentru iMac, alături de utilizarea unui procesor Apple M1 la interior. Utilizatorii îşi vor putea alege Mac-ul potrivit personalităţii, cum se întâmplă pe final de ani ’90 (1998 în special). Designul pare să fie unul angular şi sobru, cu multe linii drepte şi margini plate. Randările pe care le vedeţi aici sunt create de designerul Concept Creator folosind informaţiile lui Jon Prosser.

Multe zvonuri din ultima vreme au vorbit despre iMac-uri cu muchii mai subţiri şi procesoare Apple Silicon, deci era de aşteptat să vedem aşa ceva în 2021.

Se discută şi depsre un Mac Pro cu design mai compact şi nu va mai adopta acel design stil “razătoare”. Acum sursa afirma că ar trebui să ne aşteptăm la un design ce aduce cu “3 sau 4 Mac Mini-uri suprapuse”. Anunţurile acestor produse ar fi programate mai degrabă pentru la toamnă, decât pentru evenimentul Apple care ne aşteaptă în martie. Bloomberg scria la un moment dat ca noul Mac Pro va avea mai puţin de 50% din volumul celui actual. Vă aduce şi o carcasă din aluminiu şi ar putea “invoca nostalgie legată de Power Mac G4 Cube”.

Unitatea de computing va fi jos şi un heat sink mare va fi sus.