Apple brevetează designul cilindric al lui Apple HomePod, cu ceva extra

0
930

Greu de crezut că Apple nu şi-a brevetat unul dintre cele mai iconice designuri din ultimii ani, cel al lui Apple HomePod. Boxa inteligentă a debutat în 2017 şi a fost primită cu reacţii mixte. Acum apare şi brevetul său, cu posibile indicii despre generaţia 2.0.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Brevetul a fost publicat recent, fiind înregistrat de Apple în 2016. Un aspect inedit e că boxa din documente este mai subţire şi mai înaltă decât cea originală, dar păstrează designul cilindric, care aminteşte de acel computer Apple comparat cu un “coş de gunoi”. Numărul de conectori pare a fi crescut exponenţial, aşa cum se vede în spate.

Recent au apărut şi indicii că Apple pregăteşte un HomePod cu Face ID şi suport pentru gesturi 3D. Sunt şanse ca produsul să debuteze la WWDC 2019, dar având în vedere cât a durat să apară prima generaţie, cred că mai avem de aşteptat. Ar fi cazul ca şi Siri să primească un upgrade serios, iar HomePod să primească un boost de autonomie şi tărie a volumului. Nu ar strica şi o variantă miniaturală, cu preţ mai bun.

Pe de altă parte nu m-ar surprinde un model cu ecran, concurând cu produsele echivalente Amazon şi Google.