Apple anunţă un upgrade pentru Mac Pro, promite noi variante iMac

0
664

Au trecut mai mult de 3 ani de când Apple a anunţat cea mai nouă versiune de Mac Pro, deci era de aşteptat să vedem un upgrade. Acesta a sosit fără vreun eveniment oficial, ci discret prin comunicat de presă de la Apple. Ce e nou aflaţi mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În primul rând modelul de 2999 de dolari va fi acum bazat pe un procesor hexa core Intel Xeon E5 la 3.5 GHz, în locul celui quad core Intel Xeon E5 de 3.7 GHz. Versiunea de 3999 dolari va face trecerea la un octa core Intel Xeon E5 de 3 GHz, el înlocuind acel Intel Xeon E5 din 2013. Şi partea grafică a primit upgrade, cu GPU-uri duale AMD FirePro D500 şi D700, luând locul celor D300 folosite până acum.

Varianta de pornire a primit şi extra RAM, ajungând de la 12 la 16 GB. În continuare e o idee mai bună să îţi construieşti propriul “rig”, dacă ţii morţiş să ai the best of the best şi te vei încadra într-o sumă mai bună. Apple ar avea de gând să ofere pe viitor şi actualizări pentru iMac, dar şi modele Mac Pro complet noi, nu doar upgradate şi mă refer aici şi la design.

Până să se lanseze modelele noi găsiţi unul dintre cele mai puternice modele iMac la eMAG.ro, cu ecran 5K. Cel mai accesibil iMac este cel de 21.5 inch, cu 8 GB RAM si CPU Core i5, la sub 5500 lei.