ASUS lansează laptopul ASUSPro B9440UA, cu preţ de 999 dolari şi încărcare ultra rapidă

0
809

ASUS a lansat în această săptămână un nou laptop, modelul ASUSPro B9440UA, care vine la preţul de 999 dolari şi aduce un design slim şi rezistent. Cu un procesor Core i5/Core i7, dar şi grafică integrată, acest terminal e mai mult pentru business şi productivitate decât pentru gaming.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Foloseşte 8 GB RAM şi 512 GB stocare SSD, stocare generoasă chiar şi la acest preţ. O noutate apare la capitolul design, cu o balama specială care ridică tastatură la un unghi de 7 grade. Astfel veţi putea să tastaţi comod pe perioade mai îndelungate. Noul mecanism a fost deja supus la 50.000 de cicluri de rabatare, pentru a îi confirma rezistenţa.

De remarcat lipsa webcamului de pe acest model, dar şi mutarea antenei WiFi din zona ecranului în bază. B9440UA are o muchie foarte îngustă a ecranului, fapt care a permis integrarea unui panou cu diagonală de 14 inch aici, într-un format tipic pentru un laptop de 13 inch. Dacă mă întrebaţi pe mine încărcarea rapidă e cel mai mare atuu, pentru că 30 de minute alimentare înseamnă 50% din nivelul bateriei şi sunteţi gata de lucru.

Ni se promite şi o viaţă totală a bateriei de 10 ore. Laptopul are Windows 10 Pro preinstalat şi cântăreşte 1.05 kg.  Varianta cu procesor Core i5 se afla la eMAG.ro cu 6 jocuri cadou la pachet. Aici o găsiţi şi pe cea cu CPU Core i7.