AOC lansează noi monitoare business din seria 90, cu rezoluţie Quad HD, dotări premium

0
814

AOC a anunţat în această săptămână o nouă serie de monitoare business, modele B2B cu rezoluţii Full HD/ Quad HD, care vor sosi în septembrie. Printre ele se numără modelul AOC Q2790PQU, care extinde seria 90, cea mai recentă linie de monitoare B2B.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Cele mai noi monitoare AOC au ca scop evitarea durerilor de spate şi de gât, ca atare propunând opţiuni mai ergonomice şi un efect de flicker redus pe cât de mult posibil. Noua generaţie de display-uri vine cu opţiuni de ajustare ergonomică, care vor ajuta angajaţii să găsească o poziţie cât mai confortabilă şi sănătoasă în vreme ce lucrează.

Modele precum I2490PXQU, I2790PQU sau Q2790PQU din seria AOC 90 oferă o ajustare a înălţimii de 130 de mm, plus înclinare de 5 grade, până la 25 de grade, dar şi rotire la 165 de grade şi pivotare la 90 de grade. Pentru a proteja ochii utilizatorului avem tehnologia Flicker Free, care modifică luminozitatea ecranului fără tehnologia PWM, (Pulse Width Modulation), reducând astfel fenomenul de flickering.

Monitoarele cele noi mai vin cu rame subţiri pentru setupuri cu multiple ecrane, dar şi rezoluţii Full HD sau Quad HD. Consumul este de asemenea eficientizat aici, ecranele din seria AOC 90 fiind dotate cu funcţia E-saver, care permite activarea unui profil de consum redus când utilizatorul nu este în apropiere. Variantele acestor monitoare includ un model IPS de 23.8 inch care costă 759 lei şi ajung până la un IPS de 27 inch Quad HD la 1789 lei, vârf de gamă care va sosi în septembrie.

Modele intermediare Full HD de 27 şi 23 de inch costă între 899 şi 1249 lei.