Canon SELPHY CP1300 este cea mai nouă imprimantă compactă ce scoate poze la minut!

0
2077
CANON SELPHY CP1300

Portabilitatea a ajuns a fi întâlnită și în zona imprimantelor, cei de la Canon având astfel de modele interesante în portofoliu. Chiar astăzi debutează un nou model cu această caracteristică, fiind vorba despre imprimanta ultra-compactă Canon SELPHY CP1300 pe care o vedeți mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest produs este capabil să se conecteze și să imprime direct de pe telefonul mobil sau din aparatul foto, asta prin intermediul unei conexiuni Wi-Fi. Avem și un display LCD rabatabil de 3.2 inch pentru vizualizarea fotografiilor și aflați că se pot imprima până la 256 nuanțe din fiecare culoare, rezultatul fiind un total de 16,3 milioane de culori posibile.

Ni se promite o imprimare la calitate deosebită în mai puțin de 60 secunde și avme posibilitatea de a alege din opțiunile pentru aspect lucios sau din cele pentru aspect semi-lucios fără a schimba hârtia sau cerneala.

Acestă imprimantă Canon SELPHY CP1300 este compatibilă cu telefoanele ce rulează iOS sau Android și folosind tehnologiile AirPrint și Mopria se pot printa fotografii direct de pe smartphone fără a mai fi necesară descărcarea aplicației. Avem și slot microSD ceea ce este o introducere utilă.