Astăzi în cadrul evenimentului Intel Extreme Masters din Amsterdan, producătorul taiwanez AOC a prezentat un monitor de-a dreptul deosebit numit AG352UCG6 Black Edition, dispozitiv ce se livrează cu panou curbat care ajunge la o generoasă diagonală de 35 inch (89 cm).

Publicitate

Monitorul proaspăt dezvăluit oferă o rezoluție ridicată UWQHD de 3440 x 1440 pixeli, o rată de refresh de 120Hz – fiind astfel ideal pentru gameri datorită experienței incredibile pe care o aduce în timpul sesiunilor de jocuri. Se aduce aici și tehnolgia G-Sync, dar și tehnologia AOC Flicker-Free.

AG352UCG6 Black Edition

Suportul retractabil pentru căști și soluția AOC Shadow Control contribuie la un produs ideal pentru industria de esports. Acest monitor va fi disponibil în magazine începând cu luna mai a acestui an și aflați totodată că în cadrul evenimentului Intel Extreme Masters, AOC va prezenta și alte monitoare.

AG352UCG6 Black Edition

Aici sunt așteptați peste 100.000 participanți, locație unde va avea loc și turneul Extreme Masters pe 24-25 februarie și 2-6 martie – competiție în care se vor întrece cele mai bune 16 echipe de CS:GO din lume pentru premii în valoare de 500.000 dolari. Printre acestea se află și echipa internațională G2 Esports sponsorizată de AOC ce va participa la turneu după săptămâni de anternament intens în bootcamp, cu ajutorul monitorului AOC AG251FZ ce oferă timp de răspuns de 1ms și rată de refresh de 240Hz.