Archos Citee Connect este prima trotinetă electrică din lume ce rulează Android; Are 1 GB de RAM

0
1130
Archos Citee Connect

Cine s-ar fi gândit că o să ajungem să avem trotinete electrice cu Android pe piață? Ei bine un asemenea produs debutează în premieră astăzi când producătorul francez Archos anunță lansarea sa. Se numește Archos Citee Connect și vine la pachet cu 1 GB de RAM și 8 GB de stocare flash.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Sistemul de operare este integrat pe un soi de dashboard de forma unui smartphone și aici întâlnim un ecran de 5 inch pe care ne vor fi afișate informațiile dorite, printre care autonomia, distanța parcursă și totodată navigarea GPS. Se oferă un procesor quad-core la bord și primim suport 3G, așadar și slot SIM.

Archos Citee Connect

Nu se știe cu siguranță dacă vom putea instala aplicații pe trotinetă, dar reprezentarea lui Google Maps pe ecranul dispozitivului servește pe post de indiciu. Mai aflați că există posibilitatea de a descărca o aplicație companion pe telefon, software din care se poate controla de la distanță o încuietoare integrată în șasiu.

Archos Citee Connect

Trotineta Archos Citee Connect este realizată din aluminiu, are un motor de 250W, o baterie de 36W și roți de 8.5 inch. Greutatea sa este de aproximativ 12 kg și poate suporta o greutate de maxim 100 kg. Viteza maximă este de 25 km/h și autonomia trece de 25 kilometri în zonele urbate.

Are și un sistem de regenerare a energiei la frânare și aflați că trotineta debutează comercial din vară la prețul de 500 euro.