Telekom România va lansa seturi TV Box cu sistemul de operare Zenterio OS; Iată ce funcții se aduc

0
1866
Zenterio OS

La mijlocul săptămânii aflăm o veste importantă, aceea că operatorul Telekom România a încheiat de curând un parteneriat cu cei de la Zenterio pentru a aduce pe piață seturi TV Box echipate cu sistemul de operare Zenterio OS – software ce îi oferă operatorului flexibilitate în ceea ce privește alegerea de seturi TV-box de la orice producător de pe piață.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Se aduc și funcții extra pentru utilizatorii serviciilor TV Telekom, precum Live TV, Video on Demand, cât și posibilitatea de înregistrare a conținutului video în rețea sau pe un mediu de stocare USB. Zenterio OS contribuie la o eficiență sporită a seturilor TV box și de asemenea nu există nici cerință pentru integrarea software-ului.

Aflăm din partea lui Jörgen Nilsson, CEO Zenterio, faptul că sistemul de operare numit Zenterio OS le permite celor de la Telekom România să folosească aceleași seturi TV Box precum cele utilizate de compania mamă, adică Deutsche Telekom Group. Se profită astfel de avantajele investițiilor la nivel de grup care prin care nu se economisesc doar bani, ci se oferă și acces la tehnologii care vor face oferta Telekom România mai atractivă decât cea a rivalilor.