Android 10 soseşte pe Sony Xperia XZ2 şi Xperia XZ3; Iată ce aduce nou!

0
947
Android 10

Am fi crezut că Sony va fi relevantă în aceste zile prin vreun anunţat surpriză la CES 2020, dar de fapt îi vedem în fluxul de ştiri printr-o actualizare software. Aflaţi că Sony Xperia XZ2 şi Xperia XZ3 tocmai au primit actualizarea la Android 10.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Vorbim despre telefoane lansate în 2018, ambele flagship-uri şi ele nu sunt singurele care au parte de cel mai nou Android. Şi Xperia XZ2 Compact şi Xperia XZ2 Premium au aceeaşi soartă. Pachetul software are varianta de build 52.1.A.0.532 şi ocupă în jur de 730 MB.

Android 10

Android 10 a fost deja detaliat de noi şi aduce printre altele noi gesturi de navigare, inspirate şi mai mult din iOS şi scăpând de butonul Back cel enervant. Totuşi din ce am inţeles Sony nu şi-a actualizat launcherul, deci nu aveţi acces la noile gesturi de navigare.

Avem control sporit asupra intimităţii şi localizării, dar şi un Dark Mode la nivel de sistem. Digital Wellbeing a evoluat, cu control parental sporit. Noul Android înseamnă şi un menu de partajare îmbunătăţit. Cei care vor să instaleze noul soft trebuie să se asigure că au bateria încărcată măcar la 60%. Actualizarea a fost confirmată în următoarele regiuni până acum: Europa Centrală şi de Nord, zona baltică, Rusia și în cazul telefoanelor vândute la liber în SUA.

Ca de obicei vă aşteptăm în zona de Comentarii sau pe grupul de Facebook să ne spuneţi dacă aţi primit actualizarea şi cum se mişcă telefonul după ea.