Continuă lansările din zona de gaming, Acer anunţând un monitor curbat UltraWide 21:9. Acesta e menit gamerilor hardcore şi ca atare face parte din seria de produse Predator. Numele acestui display este Acer Predator Z35P şi îl puteţi admira mai jos.

Publicitate

Diagonala este de 35 inch şi aspectul 21:9 este atractiv. Rezoluţia este de 3440 x 1440 pixeli, iar ecranul oferă un timp de răspuns de 4 ms. Beneficiem şi de un contrast ratio nativ de 2500:1, luminozitate de 300 cd/m2 şi 16.7 milioane de culori afişate. Este oferit suport 100% sRGB, atractiv pentru cei care vor o calibrare aproape de perfecţiune, în special gamerii, designerii şi fotografii.

Sunt integrate la bord două difuzoare de 9W, cu suport pentru Acer True Harmony, dar şi cu un egalizator custom. Reglaje de frecvenţă, efecte, opţiuni pentru muzică, extra bass şi acustica multi dimensională sunt oferite aici. Nici conectivitatea nu e neglijată, pentru că Acer Predator Z35P soseşte cu HDMI, DisplayPort 1.2 şi 4 porturi USB hub 3.0.

Pentru a ne proteja ochii avem funcţiile EyeProtect Flicker-less şi filtru de lumină albastră. Suportul pentru ecran are o ergonomie deosebită şi posibilitatea de reglare de la minus 4 la 35 de grade pentru a nu ne forţa gâtul. Cine vrea gaming competitiv primeşte funcţii ca NVIDIA G-SNC şi NVIDIA ULMB, care scapă de stutter şi motion blur. Un plus la shootere este reglajul nivelelor de adâncime pentru a depista inamicii mai uşor.

Produsul se află la precomandă pe Amazon, unde costă 1099 dolari.