3 prieteni au recreat wallpaper-ul fascinant din macOS Catalina

0
2128

În această toamnă nu a debutat doar iOS 13, ci şi noul macOS Catalina. Ca de obicei vine cu wallpaper hipnotizant, iar un grup de 3 prieteni a încercat să recreeze fix imaginea respectivă. Ce a ieşit vedeţi mai jos.

Publicitate

Cei 3 tineri nu sunt la prima ispravă, pentru că au mai recreat wallpaper-uri macOS în timpul excursiilor lor. YouTuberul Andrew Levitt e în spatele acestui proiect, alături de prietenii săi Jacob Philips şi Taylor Gray. Probabil aţi ghicit chiar din numele platformei că e vorba chiar de insula Catalina, aproape de coasta californiană. Cei 3 băieţi au mers până la Death Valley National Park, Mojave, Sierra, High Sierra, El Capitan şi Yosemite pentru a recrea fix acele iconice fundaluri de pe macOS-urile cu acele nume.

Din fericire Insula Catalina e mai uşor accesibilă decât un deşert cu temperaturi de 50 de grade. Acum s-a lăsat cu un YouTuber ajuns în spatele maşinii de poliţie, excursii cu rucsacul în spate şi multe, multe încercări pe bază de drone. Partea părăsită a insulei a fost cea din care e nevoie să înalţi drona pentru a realiza captura. Trebuie să prinzi şi momentul perfect al zilei. Băieţii au mers 10 kilometri doar în prima zi.

Atunci când excursia s-a prelungit şi noaptea, temerarii au fost luaţi de poliţie, aflând că e ilegal să te plimbi pe insula Catalina noaptea. Partea bună e că poliţia s-a oferit să îi escorteze pe tineri până la tabăra lor. Captura rezultată arată fantastic, mai ales că a prins şi fix aceeaşi nuanţă de mov ca şi elicopterul şi camera profi de la Apple pentru wallpaper. Dacă aş fi în locul vostru m-aş apuca de binging cu aventurile celor 3 imediat.

Aş vrea să văd şi alte wallpaper-uri refăcute în acest mod.

Susrsa foto: Andrew Levitt