XPG lansează noile module de memorie DDR4 SPECTRIX D50 Xtreme cu iluminare RGB

0
684
XPG

Dacă plănuiți un upgrade pentru PC-ul vostru de gaming, aflați că astăzi XPG a anunțat lansarea a noi module de memorie DDR4 RGB. Se numesc SPECTRIX D50 Xtreme și ating viteze de până la 5000Hz, performanță și un design special cu un radiator cu linii geometrice moderne, dar și iluminare RGB.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Au o suprafață reflectorizantă elegantă și sunt fabricate cu cipuri și plăci de cea mai înaltă calitate. Producătorul XPG ne dezvăluie că noile memorii SPECTRIX D50 Xtreme oferă fiabilitate de top și stabilitate, dar și suport pentru cele mai noi platforme Intel și AMD.

XPG

Memoriile vin sub forma unui kit format din două module cu o capacitate de 8 GB per modul și în două variante de performanță: 4800 MHz și 5000 MHz. De asemenea, folosind aplicația XPG RGB Sync sau un software RGB de la orice marcă de placă de bază cunoscută, putem comuta între 3 moduri RGB – Static, Breathing sau Comet.

XPG

Există și modul Music pentru sincronizarea cu melodiile preferate. Noile module au compatibilitate completă XMP 2.0 pentru overclocking ușor atunci când sunt instalate pe PC-uri care acceptă XMP 2.0. În cazul în care sunteți interesați de achiziția pachetului 2x 8 GB RAM, îl găsiți la suma de 612 lei aici!