Xiaomi se apucă de monitoare de gaming, lansează un model curbat de 34 inch, unul de 23.8 inch

0
717

Mai e vreun segment pe care Xiaomi nu îl acoperă? Mă refer evident la segmente de produs… Chinezii au lansat în această săptămână monitoare de gaming, inclusiv unul curbat şi high end de 34 inch, dar şi unul de 23.8 inch. Avem detalii despre ele mai jos.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Mi Surface Display

Primul model este Mi Surface Display, un monitor curbat de gaming cu diagonală de 34 inch şi aspect 21:9. Rezoluţia sa este de 3440 x 1440 pixeli şi oferă şi refresh rate de 144 Hz şi curbură de 1500R. Vine cu suport AMD FreeSync şi un mod special care elimină lumină albastră. Gama de culori este de 121% sRGB. Există şi un mecanism special care ajută la ridicarea şi rotirea ecranului pe suport la unghiuri variate.

Xiaomi oferă 3 ani de garanţie pentru acel mecanism bracket, bazat pe magneţi. Din ce am înţeles Samsung produce panoul folosit aici. Preţul acestui monitor este rezonabil, de 352 de dolari. Interesant e că persoanele care fac precomandă au parte de o ofertă specială, cu preţ de doar 282 dolari. Vânzările încep pe 21 octombrie.

Mi Display 23.8 inch

A mai debutat şi Xiaomi Mi Display 23.8 inch, care are ecran plat. Oferă unghiuri de vizualizare de 178 de grade şi o rezoluţie Full HD. Are butoane de control ascunse în marginea dreapta jos, sub panou. Şi aici avem un bracket cilindric, cu care ajustam unghiul de vizualizare. Designul este minimalist şi avem parte şi de port HDMI şi probabil DisplayPort şi vreun USB sau jack audio dacă avem noroc.

Preţul este de doar 98 de dolari şi debutul are loc pe 21 octombrie.