Xiaomi RedmiBook 13 este un nou laptop cu ecran edge to edge, care vine pe 10 decembrie

0
1471

Xiaomi se pregăteşte să lanseze câteva produse noi pe 10 decembrie, când are un eveniment programat. La bază ar fi vorba despre Redmi K30, un telefon cu decupaj selfie dual şi 5G Dual Mode, dar va sosi şi un laptop nou din gama RedmiBook.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noul RedmiBook va sosi cu un design full screen şi ni se promite un screen to body ratio “şocant”, dar şi un corp extrem de subţire. Ar fi un Redmibook 13 cu ecran de 13 inch, deci un ultrabook sau rival MacBook air. Precomenzile încep pe 12 decembrie. Produsele de acest tip vor să concureze cu MateBook-urile cele mai noi de la Huawei. În această serie se află în acest moment RedmiBook 14 şi RedmiBook 14 Pro.

Ambele au construcţie metalică ce aduce cu un MacBook. RedmiBook 13 ar trebui să păstreze designul, doar că la un nivel mai compact. RedmiBook 14 este oferit acum în nuanţe ca Space Gray şi Rose Gold şi costă în jur de 500 de euro. Are 8 GB RAM, 256 GB stocare, procesor Core i5. Sunt şi modele cu SSD de 512 GB şi procesor Core i5 sau Core i7, la preţ mai mare. Aşteptăm ceva similar şi aici, doar că având ca varianta de pornire un Core i3 sau Core m3.

Aş paria şi pe SSD de cel puţin 128 GB, rezoluţie Full HD, webcam HD şi o baterie cu două sau trei celule.