Telefon “De puta madre”; Fratele lui Pablo Escobar a lansat un telefon pliabil ieftin şi auriu

0
1428

Se tot vorbeşte despre telefoane pliabile în aceste zile, dar iată o veste la care nu ne aşteptam. După Samsung, Huawei şi Motorola, acum şi fratele lui Pablo Escobar a prezentat propriul telefon pliabil. Roberto Escobar a lansat un terminal numit “Pablo Escobar Fold 1” şi aş paria că e vorba de o farsă.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Presupunând că e totul real, ne fascinează preţul telefonului: doar 349 de dolari. Roberto a băgat bani într-un smartphone auriu, cu o balama uriaşă şi promovat de un clip cu fotomodele dezbrăcate. Se promite faptul că telefonul va fi produs în 100.000 de unităţi, iar handsetul vine cu ecran pliabil AMOLED de 7-8 inch şi baterie de 4000 mAh. Are o cameră duală pe muchia interioară, cu senzor de 16 MP şi unul de 20 MP. Rulează Android 9.0 Pie.

Este un telefon dual SIM, iar fratele lui Escobar se laudă că ar fi “imposibil de stricat”. Văd că acel smartphone auriu e cam greu de pliat, sau nu au fotomodelele subnutrite forţa să îl îndoaie. Cert e că nu am încredere în fratele lui Escobar, mai ales că a lansat un aruncător de flăcări în ultimul an (stil Elon Musk) şi a promis că da Apple în judecată în 2020. Vrea 30 de miliarde de dolari pentru că “Apple păcăleşte lumea şi le fură datele şi banii”.

Escobar Fold 1 smartphone

Ori are cineva bani de spălat, ori avem o glumă la fel de mare ca Fyre Festival. Pot să zic că avem o distanţă uriaşă între cele două segmente de ecran şi că acel auriu e greţos de kitschos. Cred că doar Pablo Escobar ar cumpăra aşa ceva.