Xiaomi Mi Band 3 primeşte un teaser, brăţara de fitness ar putea debuta mâine

0
895

Xiaomi a cam terminat cu lansările de tablete şi telefoane flagship pe anul curent, aşa că acum lucrează la purtabile noi. Xiaomi Mi Band 3 apare azi în feedul nostru, existând perspectiva lansării mâine, pe 6 iunie.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Un teaser care face aluzie la acest purtabil a apărut pe Weibo, iar lansarea ar putea veni de la compania Huami. Dacă acest nume nu vă sună familiar, ei bine aflaţi că Huami este compania care se ocupă cu producţia de terminale Mi Band, dar şi de Mi Band 2, care a câştigat multiple premii. Există o teorie că brăţara nouă ar putea fi înscrisă în platforma de crowdfnding MIJIA, cum am tot văzut în ultima vreme petrecându-se cu produse din Asia.

Ce e cert e că teaserul menţionează data de 6 iunie şi oferă indicii cu privire la alergătorii de cursă lungă. Cum şortul pare să fie în prim plan, poate vedem alte echipamente sportive smart, nu doar un Xiaomi Mi Band 3. Xiaomi Mi Band 2 debuta pe 7 iunie 2016, cu un ecran OLED de 0.42 inch, vibraţii, Bluetooth 4.0 şi baterie de 70 mAh.

Cântărea doar 19 grame şi masura 10.5 mm în grosime. Nu avea butoane dedicate şi se baza strict pe aplicaţia de pe iOS şi Android. Rezista la apă şi praf şi avea şi senzor de puls.