Tableta iPad Mini 5 apare listată în inventarul unui retailer britanic; ar costa 490 dolari în varianta Wi-Fi cu 32 GB de stocare

0
1005

Astăzi are loc evenimentul Keynote din cadrul WWDC 2017, conferință unde Apple ar putea prezenta și noi produse hardware. Se zvonește de ceva timp că vom vedea aici și noi tablete din seria iPad precum un model iPad Pro de 10.5 inch. În ciuda informațiilor ce precizau că Apple ar fi renunțat la seria Mini, iată că un presupus iPad Mini 5 se afișează azi online.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Este vorba despre o listare a inventarului unui retailer britanic unde tableta apare în diferite variante alături de prețurile de comercializare. Pe listă avem modele cu 32 sau 128 GB de stocare flash, fiind vorba atât despre variante Wi-Fi Only, cât și despre opțiuni cu suport 4G LTE.

Culorile disponibile sunt Space Grey, Gold și Silver, iar prețul de pornire este de 490 dolari pentru iPad Mini 5 cu 32 GB de stocare și Wi-Fi. Cel mai scump model este cel de 128 GB cu suport 4G LTE ce ar urma să coste 605 dolari. Aflăm curând dacă într-adevăr iPad Mini 5 este real sau nu!