Sony Xperia Edge Premium este un telefon concept care îi arată lui Sony direcţia corectă în care să meargă

0
4054

Următoarea mare lansare de telefoane Sony va veni de abia la IFA 2017, deci mai avem ceva de aşteptat. Până se întâmplă acel debut, încă îl aşteptăm pe Xperia XZ Premium în magazine şi savuram conceptul de mai jos. Numele său este Sony Xperia Edge Premium şi aceasta este creaţia designerului Concept Creator.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Concept Creator a realizat aici un soi de flagship, ce pare să vină cu corp metalic unibody şi cu o cameră duală în spate. Sony nu a abordat încă trendul camerelor duale pe terminalele sale, preferând probabil să îşi păstreze intactă stabilizarea Steadyshot. După cum ştiţi telefoanele cu cameră duală nu stabilizează imaginea prea bine. Revenind la concept, designul angular e în mare păstrat, dar panoul frontal e acum curbat pe margini şi curbura aceea e foarte arătoasă.

Şi camera duală din spate arată foarte bine, iar variantele de culoare includ roşu, negru, argintiu şi bej. Terminalul are dotări high end, precum un procesor Snapdragon 845 şi 6 GB RAM, dar şi un ecran 4K, care cu siguranţă împinge preţul peste 800 de dolari. A se remarca difuzoarele stereo discrete din faţă. Avem şi un clip video glorios mai jos cu acest concept în 3D.

Să sperăm că Sony ia aminte de astfel de randări, deşi ştim cât de încăpăţânaţi sunt japonezii şi mândri de propria viziune.