Xiaomi MI AI Speaker Mini este o boxă inteligentă care costă doar 21 de euro

0
890

Xiaomi a anunţat câteva produse interesante azi, pornind de la telefonul Mi MIX 2S şi până la un laptop de gaming, dar şi o boxă inteligentă care costă doar 21 de euro. Se numeşte Xiaomi Mi AI Speaker Mini şi o analizăm mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Se bazează pe asistentul virtual proprietar al celor de la Xiaomi şi îi veţi putea pune întrebări, să vă verificaţi programul, setaţi remindere şi aflaţi informaţii despre trafic. Suportă playback pentru 35 de milioane de melodii şi cărţi audio din colecţia Xiaomi şi evident are şi integrare smart home. Produsul va fi disponibil în China începând cu data de 3 aprilie.

Xiaomi Mi AI Speaker Mini măsoară 90 x 90 x 50 mm şi cântăreşte doar 210 grame. Este mai mică decât predecesorul său, Xiaomi Mi AI Speaker şi are un design simplu, pe alb şi arătând ca un aparat electrocasnic. 4 microfoane sunt incluse în zona superioară, acolo unde găsim şi butoane pentru controlul volumului. Există şi un LED care se aprinde atunci când aparatul este în utilizare.

Boxa integrează un difuzor de 1.5 inch şi 2W şi are la interior un procesor quad core de 1.2 GHz. Nu are baterie integrată, deci aveţi nevoie să conectaţi “jucăria” la priză. Se poate conecta la orice terminal cu Android sau iOS.