Razer Goliathus Chroma este un nou mousepad ce aduce iluminare RGB; Iată cât costă

0
1239
Razer Goliathus Chroma

Din partea celor de la Razer sosește astăzi un nou produs și anume un mousepad cu iluminare RGB. Se numește Razer Goliathus Chroma și avem de-a face în cazul de față de un upgrade serios adus celui mai bine vândut și accesibil mousepad realizat din material textil.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noua variantă vine echipată cu tehnologia Razer Chroma ce aduce LED-uri multicolor și care permite utilizatorilor să aleagă din peste 16.8 milioane de combinații de culoare și efecte de iluminare.

Razer Goliathus Chroma

Acest mousepad este optimizat pentru toate setările de sensibilitate, pentru toate tipurile de senzori, dar și pentru orice stil de jucat. Materialul textil cu micro-texturi din care este fabricat Razer Goliathus Chroma permite manevre rapide și precise, iar baza de cauciuc asigură o fixare fermă pe birou.

Razer Goliathus Chroma

Noul produs dispune și un mic accesoriu pentru a ușura administrarea cablurilor și aflați că odată cu lansarea sa vine și Razer Goliathus Chroma Extended – o variantă cu dimensiuni crescute destinată celor care vor să-și așeze toate perifericele pe aceeași suprafață. Atât Goliathus Chroma, cât și Goliathus Chroma Extended vor sosi la vânzare din trimestrul 2 al acestui an la prețuri de 39.99 euro, respectiv 59.99 euro.