Xiaomi confirmă lansarea laptop-ului RedmiBook 14 într-o variantă cu procesor AMD

0
675
Xiaomi

După cum probabil știți, chinezii de la Xiaomi au în portofoliu și laptop-uri interesante. Mai nou au început să producă asemenea dispozitive și sub branding Redmi, iar unul dintre modelele populare și anume RedmiBook este pe cale să primească o actualizare. Așa cum indică și titlul, este vorba despre o variantă cu AMD la bord.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Trecerea la procesoarele AMD este o premieră atât pentru seria RedmiBook, dar și pentru portofoliul de laptop-uri Xiaomi. Dintotdeauna soluțiile celor de la AMD au fost apreciate pentru performanța high-end și eficiența energetică, iar acum le vom întâlni iată și pe notebook-urile Xiaomi.

Xiaomi

Lansarea acestui nou laptop este programată pentru data de 21 octombrie în China, adică fix la începutul săptămânii viitoare. Din informațiile pe care le-am adunat descoperim că notebook-ul va opta pentru procesor AMD R5 3500U și că va veni cu un sistem mai bun de disipare a căldurii.

Procesorul de față vine cu 4 nuclee și design octa-thread, cu frecvența maximă ajungând la 3.7 GHz. Include soluția grafică Vega 8 GPU și este mai ieftin decât soluțiile similare de la rivalul Intel. Se vehiculează un preț de aproximativ 3000-3500 yuan pentru noul laptop Xiaomi, sumă ce se convertește în 380 – 450 euro.

Așteptăm lansarea de luni pentru a afla mai multe detalii despre pachetul hardware ce ni se oferă și despre configurațiile ce vor fi puse în vânzare.