Xiaomi atacă zona monitoarelor de gaming cu un model de 27 inch cu refresh rate de 165 Hz

0
1509

Cred că nu mă înşel foarte tare dacă spun/scriu că Xiaomi este compania cu cele mai multe telefoane de gaming de pe piaţă. A început să pompeze tot mai mulţi bani în această zonă şi acum pregăteşte un monitor “ţeapăn” de 27 inch cu refresh rate de 165 Hz. Parcă aveau şi laptopuri de gaming la un moment dat..

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Xiaomi e mult mai mult decât “o companie software”, cum era la debut în 2010 şi ulterior producător de smartphone. Produce trotinete electrice, jucării, electronice şi electrocasnice, practic orice îţi poţi imagina. Monitoarele sale şi televizoarele sunt deja apreciate şi au început să intre în conştiinţa publicului. Spre exemplu TV-urile Xiaomi se vând şi la noi deja. Trebuie să recunosc că de monitoare de gaming Xiaomi nu prea am auzit totuşi aşa des.

Conform unor scăpări din China, viitorul monitor al companiei va avea o diagonală de 27 inch, refresh rate de 165 Hz şi va sosi pe piaţă în iulie. Tot atunci ar trebui să vină şi un super power bank de 30.000 mAh. Apoi în septembrie va sosi un monitor mai compact, de 24.5 inch, iar modelele high end 4K de 27 şi 29.5 inch vor fi disponibile în noiembrie. Şi brandul Redmi va lansa propriile produse separat. Ele vor avea 27 inch şi 23.8 inch, fiind destinate tot pieţei de gaming.

Aşteptaţi-vă la conectivitate generoasă: porturi HDMI, DVI, USB-uri, jack audio pe modelele mai avansate. Ar trebui să avem panouri LED edge to edge, cu muchii subţiri pe toate cele 3 laturi şi un suport versatil. Nu strică şi un timp de răspuns cât mai scăzut.