Windows 7 RC disponibil gratuit de astazi

0
640

Versiunea Release Candidate a lui Windows 7 este disponibila gratuit pe site-ul Microsoft, incepand de astazi, dupa ce saptamana trecuta Microsoft a oferit Windows 7 RC utilizatorilor care fac parte din comunitatile TechNet si MSDN.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

4winseven_full

Aceasta versiune a OS-ului include majoritatea functiilor care vor fi incluse si in varianta finala a lui Windows 7, sistemul de operare fiind testat, in privinta compatibilitatii cu diferite tipuri de hardware si software, apartinand producatorilor de top. Totusi, Microsoft avertizeaza utilizatorii de PC-uri sa nu se bazeze pe versiuni prerelease de software, daca lucreaza in segmentul business sau au proiecte importante de realizat.

Windows 7 RC isi va inceta functionarea pe 1 iunie 2010, moment in care utilizatorii vor trebui sa faca upgrade-ul la versiunea full (si cu plata) a OS-ului. Daca Microsoft urmeaza acelasi procedeu ca si in cazul lui Vista, e foarte posibil ca Windows 7 sa fie lansat pe piata in luna septembrie a acestui an.

Totusi, pozitia oficiala a companiei din Redmond este ca noul Windows va sosi la fix 3 ani dupa lansarea lui Vista, care a intrat pe piata in luna ianuarie a lui 2007.

Update: Windows 7 RC poate fi descarcat de aici!

Sursa