Wii 2 apare în primul clip video scăpat pe web! (Video)

0
468

A trecut perioada de speculaţii cu privire la noul Wii şi iată că avem acum la dispoziţie şi un clip cu o prezentare a noii console. Cunoscut sub numele de cod Project Cafe, Wii 2 îşi prezintă controllerul cu ecran touch în următorul clip de 40 de secunde, deşi nu vă putem confirma că acesta este 100% autentic.

Publicitate

Dacă avem de-a face cu imagini reale, atunci ele se potrivesc cu cele scăpate pe web în prealabil şi cu informaţiile care afirmă că noua consola Nintendo va folosi drept controllere joystickuri cu ecran de 6 inchi, care ne duce cu gândul mai degrabă la o tabletă, decât la un joystick. Pe lângă ecranul touch, accesoriile pentru Wii 2 (aparent numit şi Wii Stream) vor include şi un pad direcțional, două stickuri analogice, încă 4 butoane pentru acţiune şi butoane “trăgaci”.

În ce priveşte consola Wii 2, aceasta va fi mai lată şi mai pătrăţoasă că design. Vom afla cum arată în realitate noua platforma de gaming de abia în iunie la E3, dar până atunci lista de speculaţii rămâne deschisă.