Amazon se pregătește să lanseze o linie de telefoane și tablete pe Android

1
406

Vorbim de cel mai mare magazin online din lume ce se pregătește acum să investească în telefoane și tablete cu Android pe post de sistem de operare. Sunt animați și de succesul pe care e-book readerul Kindle îl are și în acest moment. Trebuie să clarific că suntem la nivelul de zvonuri, dar se știe că în câteva luni va sosi cel puțin o tabletă de la Amazon cu Android.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Se pare că va fi fabricată de Samsung. Sunt informații că nu numai o tabletă va sosi ci și un smartphone. Jeff Bezos, CEO Amazon, a spus că detaliile vori sosi într-un timp apropiat. Bănuiesc că vor miza pe recent lansatele Cloud Player – pentru muzică și Cloud Data – stocare de fișiere.

Lansarea în piață se va face în 2011, dar nu se știe mai exact. Sunt amintite vara lui 2011, perioada sărbătorilor când vânzările cresc accelerat. Amazon sesizează oportunitățile pe zona de mobile și nu ezită să investească. Nu știu ce succes vor avea ca și număr de unități livrate. Nu mai vorbim doar de un e-book reader și mai ales când ei au cea mai mare librărie online din lume – un atuu care a propulsat Kindle. Vor lupta cot la cot cu companii ca Samsung, Motorola, Sony Ericsson, HTC, LG și multe altele.

Sper să fie mai mult decât o customizare a Samsung Galaxy Tab 10.1 sau a vreunui smartphone din portofoliul sud-coreenilor.