WhatsApp primește suport pentru apeluri audio/video pe desktop

0
2067
WhatsApp primește suport pentru apeluri audio/video pe desktop

Whatsapp a adăugat posibilitatea de a iniția apeluri audio și video în anul 2015, respectiv 2016. De atunci, a devenit una dintre cele mai rapide și populare aplicații de mesagerie și apelare. Din păcate, apelurile sunt limitate doar la terminalele mobile. Aflăm astăzi că Whatsapp plănuiește să lanseze funcționalitatea și pe desktop.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

WhatsApp se numără printre aplicațiile care au primit târziu suport desktop. Din păcate, varianta Web și aplicația de PC WhatsApp nu permit accesul tuturor funcțiilor disponibile în aplicația mobilă. Printre cele mai importante sunt posibilitatea de a iniția apeluri video și audio. Totuși, se pare că un update din viitor va rezolva această problemă.

Potrivit WABetaInfo, Whatsapp testează funcția de apelare audio/video în aplicația desktop. Din păcate, potrivit zvonurilor, aceasta este limitată la un număr extrem de mic de utilizatori. Cu toate acestea, utilizatorii care au primit deja funcția, ar trebui să vadă butoanele pentru apelare audio/video în antetul chat-ului, exact lângă butonul pentru căutare. Avem și o imagine mai jos.

Avem nevoie în continuare ca terminalul mobil să fie conectat la aplicația desktop, dar apelurile audio și video ar trebui să fie gestionate de computer. Astfel, putem utiliza microfoane și camere third-party fără nicio problemă.

Funcția este așteptată de mult, iar acum că mulți utilizatori lucrează de acasă, s-ar dovedi cu adevărat utilă. Multe servicii s-au adaptat rapid la nevoile utilizatorilor în ultimele luni. Din păcate, noile funcții nu par să vină prea curând pentru toți utilizatorii. Update-ul va fi disponibil treptat, pentru mai mulți utilizatori. Până să fie disponibil pentru toată lumea însă, va mai dura câteva săptămâni.