Westworld sezonul 3 primeşte un nou trailer, cu o aluzie la Silicon Valley, o companie nouă

0
1373

Westworld este cea mai mare producţie HBO în acest moment, după ce „Game of Thrones” s-a terminat, iar gigantul media va vrea să facă acest serial la fel de popular ca şi pe cel cu dragoni. Pe 8 noiembrie a fost publicat un nou teaser, ceva mai atipic pentru sezonul 3.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Deja văzusem un trailer sau două, în care am descoperit filmări făcute în Valencia şi o lume în care roboţii par să fi preluat controlul… sau măcar să se fi camuflat mai bine printre oameni. Acum vedem prezentarea unei companii numite „Incite” şi care promite energie verde, locuri de muncă şi noi oportunităţi pentru toată lumea. Astfel de campanii de promovare nu sunt străine, iar corporaţia care explora spaţiul din „Alien” şi „Prometheus” şi-a făcut şi clipuri promo şi chiar site, de dragul filmului de acum câţiva ani.

În mod interesant Incite se declară în noul trailer Westworld drept o companie diferită de cele din Silicon Valley. Îl cunoaştem şi pe Liam Dempsey Sr, cofondatorul companiei tech, care am înţeles că va rivaliza cu Delos Destinations. Aceştia creau parcurile de distracţii cu roboţi, precum Westworld, Shogun World şi The Raj. În sezonul 3 va apărea şi celebrul actor Aaron Paul, pe care îl ştim din „Breaking Bad” şi mai recent din „El Camino”. El pare să fie un fel de tehnician care lucrează cu roboţi, judecând după imaginile apărute online, inclusiv cea de mai sus.

Încă nu avem o dată pentru premieră sezonului 3, dar ştim că ea ar trebui să aibă loc în prima jumătate a lui 2020. Va avea doar 8 episoade şi suntem curioşi ce va face Dolores în această lume uriaşă. Tessa Thompson (Charlotte) părea să preia frâiele Delos, încercând să repare daunele făcute de roboţii scăpaţi şi problemele cu reputaţia companiei. Aşteptaţi-vă să vedeţi şi alte tipuri de roboţi de această dată, nu doar antropoizi, ci şi unii gigantici cu turete, mai ales când se ajunge la lupte cu „gazdele”.