Vye S41, tablet si mini PC

0
768

S41 este un mini PC care ruleaza fara probleme versiunile full ale aplicatiilor Microsoft, inclusiv pe cele din suita Office. Acest produs branduit Vye este un hibrid dintre un tablet si un mini PC, purtand numele de „mini-v”, un soi de PDA de mici dimensiuni.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Vye S41 poate functiona atat ca un tablet cat si ca un laptop, reprezentand varianta in miniatura a ambelor. In mod tablet, acest terminal este perfect pentru gameri, datorita tastelor plasate in lateralul ecranului plus padul directional si pointerul mouse-ului din stanga. Apoi, in partea dreapta se afla clickul dreapta si stanga, dar si tastele de scroll, care pot fi asociate actiunilor din joc.

Specificatiile lui Vye includ un procesor Intel A110 de 800 MHz, memorie RAM DDR2 de 1GB la 667 MHz si un HDD de 80GB. Mini-v-ul costa 1499 de dolari si soseste si cu un display WSVGA (1024 x 600 pixeli) TFT + TSP touchscreen cu o diagonala de 7 inchi. Lista de dotari este completata de un DVD writer intern, o antena GPS si Windows Vista Home Premium.

Sursa