Viralul zilei: un angajat Microsoft instalează Chrome în mijlocul unei prezentări pentru că îi tot pica Edge

5
3669

Utilizarea numărul unu a lui Internet Explorer de-a lungul anilor a fost de a ne permite să instalăm Chrome de îndată ce am cumpărat un PC nou sau am instalat Windows-ul. Browserul Microsoft Edge pare să meargă pe aceeaşi direcţie păguboasă, judecând după genial de amuzantul clip de mai jos. Hai să vedem şi contextul.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Un angajat Microsoft realiza o prezentare Azure şi în mijlocul unei sesiuni demo a fost forţat să renunţe la Microsoft Edge, pentru că browserul tot dădea crash-uri. A fost apoi nevoit să instaleze Chrome şi asta nu în culise, ci chiar în văzul tuturor, spre amuzamentul celor de pe YouTube şi celor din sală. Chiar Microsoft a urcat pe YouTube acest clip şi dacă nici asta nu e o companie deschisă, nimic nu e.

Tim Cook şi ai săi probabil preferau să piardă un picior decât să lase aşa ceva să ajungă pe web. Prezentarea avea rolul de a indica modul în care potenţialii clienţi îşi vor migra aplicaţiile şi datele spre serviciul cloud al companiei din Redmond. Minutul 37 şi 10 secunde din clipul de mai jos e aur curat. Trebuie spus că angajatul a fost carismatic în această situaţie, râzând şi primind aplauze.

Un accent australian l-a făcut şi mai cuceritor şi simpatic. Mi-a plăcut şi gluma cu “acest lucru nu va ajuta să facem Google mai bun”. Incredibilă relaxarea şi degajarea angajatului Microsoft în faţă presiunii. Un moment legendar.