Vikings Sezonul 6 este acum disponibil pe Netflix, cu 10 episoade noi

0
25910

A venit şi marele moment final pentru fanii “Vikings”, sezonul 6 al producţiei History Channel ajungând pe Netflix. Deocamdată au ajuns doar primele 10 episoade, iar acesta este sezonul final. A doua jumătate de încă 10 episoade va sosi spre final de an, probabil prin noiembrie.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest sezon se axează pe domnia regelui Bjorn asupra regatului Kattegat şi aventurile lui Ivar în teritoriile Rus. Lagertha, fosta regină din Kattegat şi fosta soţie a lui Ragnar se retrage în plan secund, într-o localitate rurală, dar tot va avea pioni de mutat. În mod interesant fanii “Vikings” sunt atât de pasionaţi de soarta acestei Shield Maiden încât au trimis ameninţări cu moartea creatorilor show-ului dacă o scoteau pe Lagertha din serial.

Deja Lagertha este bunică, este la apusul vieţii şi asta mai ales având în vedere cât era media de viaţă în acea perioadă. E clar faptul că drumul său se apropie de final şi de Valhalla. După cum scriam şi mai sus, acesta este sezonul final “Vikings”, dar fanii nu trebuie să se întristeze, pentru că se pregăteşte un spinoff. De această dată a fost comandat de către Netflix, sub formă a 24 de episoade sub numele de “Vikings Valhalla”. Creatorul seriei, Michael Hirst ar fi în spatele acestei producţii.

În primele 10 episoade din sezonul 6 avem dramă şi lupte, iar de această dată armata Rus atacă zona Norvegiei, cu forţe impresionante. Bjorn şi vikingii trebuie să adune toţi aliaţii pentru a face faţă invaziei. Ivar are loialitatea pusă la îndoială, ca de obicei şi are ceva de împărţit cu fraţii săi. Ivar s-a poziţionat deja că un soi de aliat al Prinţului Oleg şi e gata să îşi trădeze vikingii. E şocant să vedem că regele Harald e încă în viaţă, după câte a făcut în toate cele 6 sezoane de până acum, dar să îl vedem trecând şi de Rus totuşi…

Cât despre ceilalţi fii ai lui Ragnar, Hvitserk cel influenţabil a plecat şi el cu Ivar în regatul Rus, Ubbe gravitează în jurul lui Bjorn, iar unchiul Rollo nu mai are loc în poveste. Şi pentru că tot e zăpadă afară, vă invit să vă luaţi o plapumă, popcorn şi să începeţi să vizionaţi sezonul 6. Luat şi nişte şerveţele pentru episodul 6!