ViewSonic ELITE a lansat un nou monitor de gaming de 32 de inch; Vine în 3 variante cu port HDMI 2.1, display Mini-LED și Quantum Dot

0
774
ViewSonic ELITE
ViewSonic ELITE a lansat un nou monitor de gaming de 32 de inch; Vine în 3 variante cu port HDMI 2.1, display Mini-LED și Quantum Dot

ViewSonic Corp a anunțat astăzi o nouă serie de monitoare de gaming cu display generos, de 32 inch. Acestea dispun de cele mai noi tehnologii și permit utilizatorilor să aibă cea mai bună experiență de gaming atât pe PC, cât și pe consolă. Avem detalii despre noile modele din seria ViewSonic ELITE mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Toate cele trei modele vin la pachet cu caracteristici orientate spre gameri. Ele au parte de lumină ambientală RGB LED, suport pentru cablul mouse-ului, dar și pentru căști. De asemenea, vin cu certificare TUV pentru un confort sporit în timpul sesiunilor lungi de gaming.

ViewSonic ELITE

ELITE XG320Q

Modelul ELITE XG320Q vine cu un display cu rezoluție 2K și tehnologie Quantum-Dot. Aduce culori precise și un contrast ridicat, iar monitorul este compatibil cu tehnologia Nvidia G-Sync. Refresh rate-ul ajunge la 175Hz, iar timpul de răspuns este de doar 0.5 ms. Gamerii au parte și de funcția PureXP Motion Blur Reduction care îi scapă de input lag, ghosting și image stutter.

ELITE XG320U

Acest model este conceput în special pentru noile console Xbox Series S/X și PlayStation 5. Eranul are rezoluție 4K și dispune de conexiune single-cable, prin HDMI 2.1. Ecranul oferă o gamă variată de culori, fiind certificat Adobe 99% și poate fi overclockat lightning-fast pentru un refresh rate de 150Hz. Este echipat cu tehnologii precum AMD FreeSync Premium Pro, PureXP Motion Blur Reduction, iar timpul de răspuns este de 1 ms. Certificarea Vesa DisplayHDR 600 atestă faptul că gamerii vor beneficia de o experiență fluidă.

ELITE XG321UG

Acest model vine cu rezoluție 4K, iar panoul este unul Mini-LED. Astfel, 1152 de zone LED independente oferă cele mai luminoase nuanțe de alb și cele mai întunecate nuanțe de negru. Luminozitatea maximă ajunge la 1400 de nits și beneficiază și de certificare HDR. Tehnologia Nvidia G-Sync Ultimate este la posturi alături de Reflex Latency Analyzer. Refresh rate-ul în cazul acestui model este de 144Hz.

Monitoarele ViewSonic ELITE XG320Q și XG320U vor fi disponibile în întreaga lume în trimestrul 3 din 2021. Mai târziu, în trimestrul 4 din 2021, ViewSonic ELITE XG321UG va fi, de asemenea, disponibil.