ViewSonic anunță ecranul interactiv pentru spații de colaborare: ViewBoard 4320

0
987
ViewBoard 4320

Din partea celor de la ViewSonic vine în această săptămână lansarea lui ViewBoard 4320, un ecran interactiv. Acesta a fost creat specific pentru spațiile de colaborare precum medii de lucru hibride și săli de clasă. Vine cu un software integrat de adnotare și screen casting prin care facilitează accesul la partajarea și colaborarea cu echipele și colegii atât de la birou, cât și de la distanță.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest monitor special vine echipat cu un panou de 43 inch cu tehnologie tactilă in-cell și rezoluție 4K Ultra HD. ViewBoard 4320 este potrivit pentru spațiile de lucru aglomerate și ajută la eficientizarea discuțiilor de grup. Oferă și multi-touch în 10 puncte și permite o experiență de scriere cursivă. De asemenea, permite mai multor utilizatori să scrie sau să deseneze simultan.

ViewBoard 4320

Avem la dispoziție intrare USB-C cu funcție plug-and-play instant pentru A/V, touch și încărcare. De asemenea, ViewBoard 4320 aduce suita myViewBoard la pachet cu scopul de a crea un mediu de lucru simplu și sigur pentru conectare și colaborare în timp real. Avem soluții digitale de tip whiteboarding care permit desenarea, scrierea și adnotarea pe ecran în timp ce se accesează fișiere multimedia, înregistrări ale ecranului, conversii de fișiere și funcții de partajare a codului QR.

ViewBoard 4320, interacțiune cu stylus:

ViewBoard 4320

Bifăm și content casting wireless pe o varietate de platforme precum Windows, Mac, Chrome, iOS și Android. Partajarea ecranelor se face direct prin browsere compatibile și se pot gestiona de la distanță mai multe ecrane din locuri diferite. ViewSonic spune că acest ViewBoard 4320 a fost creat pentru a încuraja eficiența în echipă și pentru a spori productivitatea.

Este un ecran secundar potrivit pentru a ajuta profesorii să creeze un mediu de învățare la distanță captivant. Este ideal pentru spații de lucru restrânse grație diagonalei și se remarcă și prin flexibilitate. Pe lista de accesorii opționale avem stiloul activ, camere web și două suporturi de birou și de masă. Acestea oferă înclinare de 90 grade, pivotare de 45 grade și 4 reglaje ale înălțimii.