ASUS anunță plăcile grafice AMD Radeon RX 6600 XT, cu accent pe răcire

0
1652

ASUS a dezvăluit în această săptămâna plăci de înalta performanță ROG Strix și ASUS Dual AMD Radeon, care aduc în mainstream arhitectură AMD RDNA pentru gaming. E vorba despre plăcile grafice ASUS AMD Radeon RX 6600 XT, care pun în valoare cel mai recent GPU AMD pentru a reda grafica FHD de excepție.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noua placă grafică ROG Strix AMD Radeon RX 6600 XT combină puterea arhitecturii de gaming AMD RDNA 2 și inovația ROG. Integrează 4 conducte de căldură și o placă mare pentru a îndepărta căldură de la GPU și de la memoria GDDR6. Acele conducte trec printr-un radiator cu suprafață mare, care favorizează schimbul rapid de căldură, iar astfel se obțin temperaturi scăzute și cele mai mari frecvențe posibile.

O pereche de ventilatoare cu cel mai nou design Axial-tech antrenează un debit mare de aer prin radiator și asta fără a crește nivelul de zgomot. Echilibrul este atins printr-un număr mai mare de pale, butuci mai mici de ventilator, designul palelor și al inelelor barieră crește care optimizează fluxul de aer prin radiator. Va fi direcționat în mod silențios aerul acolo unde este nevoie.

Specificațiile ROG Strix AMD Radeon RX 6600 XT OC și Dual AMD Radeon RX 6600 XT OC:
– AMD Radeon™ RX 6600 XT GPU
– Memorie 8 GB GDDR6
– Interfață PCIe® 4.0
– o ieșire nativă HDMI® 2.1
– 3 ieșiri native DisplayPort™ 1.4a

Entuziaștii pot optimiza performanța cu două profiluri diferite de ventilator și de putere, folosind comutatorul dual BIOS de pe placă. Modul de performanță oferă un flux de aer mai mare, cele mai mari frecvente și cel mai bun potențial de overclocking. Există chiar și un mod zero decibeli în ambele profiluri și le permite ventilatoarelor să se oprească complet menținând nivelul de zgomot cât mai scăzut posibil atunci când nu rulează nici un joc.

La fel ca alte produse ROG și această placă video este proiectată să arate la fel de bine, pe măsură performanțelor sale. Carcasa prezintă accente îndrăznețe, abordare unghiulară, cu textul ROG în stil cyberpunk. Are și suport Aura Sync și un accent AURA RGB de pe marginea stângă a plăcii vă permite să sincronizați culorile preferate și efectele de iluminare cu toate echipamentele compatibile din configurația sistemului.